Natt

Nu ska jag sova för att i morgon göra en god insats för några personer vi älskar och som vi vet kommer att älska det vi gör för dom!

Var snälla med varandra det lönar sig i längden jag lovar er!


Åter igen

Blir jag så sjukt provocerad av alla elaka kommentarer som figurerar på nätet!
Denna stackars Josephine som gjort som alla innerst vill, få vara modell och visa upp sin fina kropp och få känna sig lite i centrum!

Ska den stackaren behöva bli påhoppad på detta sjuka sätt som folk håller på?
Hon har väl ändå inte bett om att folk ska hoppa på henne på detta sätt? Hon är i mina ögon en vacker tjej och bör vara stolt över sin kropp för hon ser nämligen välmående ut!!!

Varför man vara smal för att det ska anses som sunt? Är man en bättre person om man är smal?

Är sååå sjukt less på all jävla media och dess uppståndelse!!!

Bjuder på en bild på en mullig kvinna som har fina värden och mycket välmående!


Värk

Från helvete!!!
Varför ska man behöva utstå denna jävla mens igång i månaden för, den stackars magen känns som den blivit överkörd av ett tåg och det hör så sjukt jävla ont!!!

Men men ett tecken är ju att allt fungerar som det ska!


Trotsar!

Idag sticker vi till dagis i makens pyjamas byxor!!!

För vet ni bad, jag skiter i vad alla andra tycker!


God morgon

Frukost avnjuts framför ved spisen tillsammans med dom största tjejerna!!!
Småttingarna vägrar komma upp!!!!

Frukosten idag består av en kopp kaffe och två lingongrova!
Inte en påse godis inte!!!


Skit skit skit

Är på så jävla dåligt humör så jag spyr!!!


Tänker

Jag tänker på allt möjligt just nu och vill få ner mina tankar och funderingar på ett väldigt bra sätt!

Min tanke är att få ämnet på diskussion och släppa tabu stämpeln som faktiskt råder runt allt med vikt, skönhetsideal och att vi alla ser olika ut och att man måste accepteras för just DEN man är och ingen annan, att man känner att jag mår bra av att se ut som jag gör och att man själv kan bära det med stolthet!!!


Slag i saken

Har hittat på nått nu som jag verkligen kan leda till nått bra, återkommer med resultat!
Håll tummarna för mig!


Gick igång!

De var de här som fick mig att gå igång!
Jo,jag vet att de finns folk som vill provocera och de har ju denna Madame lyckats med RÄTT bra om man säger så, men de som skrämmer mig mest när man läser kommentarerna är att folk sitter och håller med!!!
Vart är vi på väg?


Så klockrent!

Efter att skrivit öppenhjärtig inlägg går jag ut på Facebook och ser att en kvinna skrivet ett långt inlägg där ang. Katrin zytomierska medverkan i TV4 och de är sååå skönt att de finns fler än jag för de antar jag att det gör, men sen finns de ju även en massa andra stolp skott som går in och skriver en del elak saker men en sak kan jag säga dom är alla gånger minioritet!


Vikt!!!

Nu har jag inte skrivit här på över en månad och jag beklagar!

Men nu ska ni få ett inlägg från djupet av mitt hjärta och hoppas att jag uppskattas för det även om vi tycker olika.

Jag är så jävla spyless på allt tjat om vikt, jag har gått ner så här mycket och jag känner som en helt ny människa med min nya kropp...

Jag är 29 år har fött fyra barn på 6 år och de har satt sina spår om man säger så.
Jag har alltid vägt runt 55 kg till mina 160 cm. Fick mitt första barn och sen var resan till helvetet på god väg. Gick upp 20 kg och kämpade med konstens alla regler och amma som en galning för om man bara ammar och går ut på lång promenader så blir man sitt gamla JAG, jaha ja det försökte jag i ex antal månader men icke sa Nicke!
Börja testa nutrilett, vetediet, 21 dagars kuren osv. Ja ni hör ju själva!!!
Sen rassla de på och mina kära barn kom en efter en i rasande fart och de var inte tal om att hinna gå ner dom här kilona mellan barnen.

Men nu är min yngsta son fyra år och jag ska inte ha ngr fler barn, så nu har jag bestämt mig på riktigt säger jag till Gud och alla människor!
Glad i hågen trampar i väg till Sats med raska steg för att köp det alla talar om GYM kort!!! Thats the Shit! Köper man ett gymkort så är alla problem lösta, man står där tre fyra ggr och humpar och skumpar och ser sig själv i speglarna och bara skrattar åt sig själv men man gör de man ska.
Sen är man så förväntansfull och spänd efter tre veckor när man ställer sig på vågen för man har ju sett sig i spegeln ett antal ggr och visst fan har man fått ner i vikt?!
Jaha jag pytsan!!!!, ja vad lyckades man med -1,5 kg eller nått sånt!!!

Går hem och funderar hur ska jag lyckas och sliter mig i håret och blir deprimerad och känner att alla runt om mig dom kan minsann men inte jag vad gör jag för FEL!!!

Ja men då kommer jag på de LCHF ALLA bara rasar ju i vikt och mår ju såååå himla bra så de måste ju vara de som är lösningen på mitt problem!!!

Köper kokböcker, talar om för alla i omgivningen att nu är de noll kolhydrater och en massa proteiner och lite fett på de som gäller!!!
Maten är god och jag tror mig känna att GUD va bra allt går!!!

Återigen till den förbannade vågen och mättnaden, med ett resultat på -1,3 kg!!!

Jag ger upp är min tanke!
Och sagt och gjort jag vet faktiskt inte vad jag sk göra längre!
Vart man än vänder sig så är hela vårt samhälle uppbyggt på att man ska vara smal smal och åter smal.

Försöker man att köpa ett par jeans så kan du med lite tur hitta ett par som sitter bra, men glöm för fan inte bort att du vart tvungen att stå och svettas som ett svin inne i provrummet innan du fick på dig dom och att du hoppa som en galning för att få allt på plats, och glöm inte heller att man är tvungen att köpa en stl mindre för dom töjer sig alltid, och glöm för fan inte bort att just du som råkar vara en aning för stor för vårt skönhets ideal måste köpa stretch jeans för denim de kan du ju bara glömma!!!

Jag är så fruktansvärt less på detta och jag vet inte hur mycket pengar jag lagt ner på att få chansen att komma en bit på väg tillbaka till min gamla kropp!
Gymkort:470kr i månaden, lchf mat då bra råvaror krävs och de är alltid en aning dyrare, nutrilett pulver m.m

Ja, ni förstår ju själv!
Jag sitter inte hemma och äter godis varje dag eller chips och dricker läsk, för då hade jag aldrig skrivit detta för då kanske man ska ta och rannsaka sig själv innan, men jag är en person som vara inte kommer ner och jag är Så trött på att höra om hur lätt det är för de är inte de och de måste ni som är så smala och perfekt komma ihåg när ni sitter och skrävlar om er själv och hur bra allt är!

Jag är en mullig kvinna men en sak ska ni veta jag är fan inte mindre värd för det!


RSS 2.0