RENOVERING!!!

Det är verkligen inte att BARA sätt upp några gipsskivor om man säger så!!!
Hela dagen skruvades de, handlades material, och limma och tejpa och spackla och gud vet allt!!!

Idag har det inhandlats tapeter och lite smått som lister och så!
Det börjar ta form men en känns det långt kvar, men vi gör ett avbröt för middag ute på landet och sen hem och natta trollen för att senare ikväll ge oss på tapetsering sååååå spännande ska de bli!!!!

I morgon bär det av till Tyresö för sol och bad hela dagen så jag hoppas verkigen att solen kan vara med oss då!!!!!!!!!!

Underbart!

Vi har äntligen alla våra underbara barn hemma igen, dom har vart hos ett par kompisar under nästan en veckas tid, förutom lillman så klart!!!!

Vi har haft en jättemysig helg, med god mat och vin och glada och lättsamma människor runt om oss!!!!!!
Speciellt tack till Micke och Marie för en ortroligt trevlig kväll i går!!!!

Nu är maken på väg ner till coop för att köpa spackel nu ska det nämligen renoveras i hallen!!!! Kommer fixa en före och efter bild!!!!

Kvaft!

Gud va kvaft det är ute, vakna som vanligt vid 10,45 tiden helt sinnessjukt ja jag vet!!!!

Men man tog på sig jeans och långärmat igår var det inte någon värme direkt men idag flyter man ju bort, kanske bad på eftermiddagen kan jag tänka mig...

Jag ska åka och handla efter lunchen och sen får vi se vad som händer!!!!

Va ute och körde mc igår och gud va bra det gick sååååå skönt var det trots att det regnade hahahaha!!!!
Men det tog ett bra tag innan jag fatta att det var vatten på visiret jag satt nämligen och tjatade om det immade på visiret!!!!


Och jag bara ÄLSKAR min iphone!!!!


Nära döden upplevelse!!!

I morse när jag skulle dammsuga tyckte jag att min kära snabeldrake sög så dåligt och jag vet att det inte var allt för längesedan jag böt påse så jag konstatera snabbt att det måste vart nått annat fel!!! Tittar bara lite flyktigt ner i röret och ser att nått sitter fast, i samma veva vill min man vara snäll och hjälpa till och när jag lyfter upp röret gör han samma sak på andra sidan och ryker till!!!!

PANG sa det sen blev det nattsvart framför mina ögon fick nämligen detta JÄVLA rör mitt mellan ögonen och det gjorde så in i helvete ont!!!! Efter en massa fula ord m.m. så titta jag mig i spegeln och konstatera att jag numera har tre ögon var mitt mitten öga är bra svullet!!!!

Idag var det perferfekt väder för att gå runt i myskläder utan trosor, skitig i håret och ha tvättstugan!!! Jag har dock hottat till mig och håller på att går in mina nya klackskor med 8 cm klack!!!! Har hunnit shoppat kläder på Hm till det stundande bröllopet vi snart ska på!!! 







By the Way jag har påverkats av det mediala samhälle vi lever i och ska ta mig ner till Posten och hämta min Iphone 4 JA jag vet!!!!

uvi

inleder min efterlängtade semester med en urinvägsinfektion!!!! Inte särskilt kul alls har säkert vart på toa 15 ggr sen jag klvev upp vid 9 tiden! men det finns ju läkemedel och det är ju bra. Ikväll ska vi fira pappan i familjen då han fyller år... Just nu sitter vi på lek och bus i väsby och det är full fart. Det är tur att dom har trevliga toaletter iallfall!!!! Nu ska jag ta min första tablett pencillin och hoppas på att jag slipper biverkningen illamående och kräkningar!!!!

Helgen i helhet!

Haft en bra och skön helg som inledning på den begynnande semestern! Vi har vart på landet och jag tog med svärmor till Örsundsbro där vi gick på outlet och lite mysig inredningsbutiker, sedan vidare till en lada som i sin tur köper upp dödsboen med mera och där fick jag en kaffeservis med fat och assieter och koppar av svärmor och det var ju helt klart vuxenpoäng till mig eller hur???? Sen på kvällen blev det en repa med hojen och det gick lika bra som vanligt... Idag har vi vart på landet och storstädat bilen och sen på kvällen blev det entrecote och vin och det var super gott ÄLSKAR semester!!!! Imorgon fyller älskling 31 och det skall vi fira och herregud va tiden går han fyllde ju 20 när vi träffades!!!! Men i morgon ska vi testa på Lek och Bus i Väsby tror vi!!! Hoppas er helg har vart bra!

Wroommmmm

Nu har jag vart ute och kört motorcykel med min far och det gick kanon bra inga konstigheter alls!!! Den galningen lura ut mig på motorvägen för första gången och jag trodde jag skulle blåsa bort men det är ju uppenbart jag klarade mig från det!!!!! Han satt och gapa i intercom systemet KÖR OM GAAAASSSAAAA!!!! Jag trodde jag skulle svimma men efter en liten liten stund kändes det faktiskt riktigt bekvämt så nej inte det skrämde mig heller! Nu blir det en kopp the i soffan för det var faktiskt rikttigt kallt att köra ikväll så det ska bli skönt med lite värme!!! Godnatt By the Way semester from. i morgon kl. 12!!!!

Cykel!

Nu ska vi ut och cykla och hoppas att vi kan cykla ifrån regenet!!! Det känns som det hänger i luften och jag hoppas att det stannar i luften det blir såååå jobbigt att cykla med fyra barn och en hund om det börjar ösa!!!! Vi har haft en känslomässig middag i dag fjärlien Lollo är död och barnens förra kanin snövit!!!! Mina flickor blev sååååå ledsna och jag likaså av att se dom ledsna, men jag tror inte dom sörjde Lollo så mycket fakstist för hon hade ju fastat i sockervatte som dom själva sagt utan det var Kaninen!!!!!

Pigga och vakna?

Vaken är jag men pigg vet jag inte om jag är enig att hålla med om! Näst sista dagen innan semester och så skönt! Nähä en kopp kaffe så kanske man kan vakna till...

Onsdag

Jobbat till kl.12 sen hem för att äta lite lunch, bestående av bacon och stekta ägg.
Min mage vill inte alls äta pasta, bröd ris eller potatis nuförtiden mår inte alls bra av det!!!
Har även sagt ett flertal ggr att min mage mår riktigt bra när jag ätit LCHF och det är uppenbart med tanke på att jag känner mig uppblåst och gasig när jag äter ris m.m.

Så nu har jag bestämmt mig för att äta LCHF men inte alls för att banta utan för att jag mår bra utav det och det är min tanke men sen gör det givetvis ingenting om jag kan få tappa ngr kilo.
Middagen blev två hamburgare grönsaker och creme fraich.
Hållt mig mätt ända sen dess och det känns klockers!!!!

Julia har jobbat med Pappa idag och sen kom han hem och lämnade henne och vi for ner till vår husläkare och han kikade i den onda halsen och konstaterade att han mycket väl kunde förstå att hon hade ont och att man blir mycket känsligare i halsen när man haft ett antal halsflussar som Julia har haft, blir det en jobbig höst med halsflussar så är det läge att börja prata om att operera bort halsmandlarna men vi får se!!!

Det roliga i kråksången är att han hade en elev där som gick sin sista vecka på praktik för att han sedan var klar ST läkare, men han kunde inte ens ta ett CRP utan misslyckades med det och det tyckte jag bara kändes sååååå tryggt!!!!HAHAHAHAHA!!!!!

Nu ikväll har det vart en skön hemma kväll, lite kaffefrämmande av mor och far och lite hallon till det, la mig med Mysan och somnade en kvart och hon somnade gått, gjorde en massa fina frisyrer på tjejerna och bara gosat ihjäl mig på min lillkille som snart är 3ÅR!!!!!!

Skit va tiden gick fort min älskade lilla bebis, och inga fler bebisar blir det i detta hushåll och det känns som ett skönt beslut men samtidigt vemodigt på något vis!

Man får låna andras bebisar och gosa me, mitt hopp om bebis står nu till min allra käraste vän Erika(www.moggika.blogg.se )!!!! Bye the Way!!!!!

Nu ska jag heja på Sverige och hoppas tjejerna klarar detta!!!!!

Öm, öm ,öm...

Jag är så öm i min mage idag precis som att min galla hållt på och jobbat för fulla muggar...
Blir så ibland men sen brukar det släppa men i kväll är det grinigt vill jag lova!!!
Har kännt mih tjuvens hela dagen men har kämpat på i vilket fall på jobbet i hopp att det skall släppa men icke då!!!!

Har tagit två alvedon och ska krypa ner i ett varmt bad får vi se om det blir någe bättre...
Finns det nått som är så jävligt så är det att ha ont i magen, men vad är det man säger det FINNS ALLTID dom som har det värre!!!!

Nu ska små kompisarna i säng och det blir kanske lite gluttande på Skilda Världar boxen jag fick med posten idag kanske!

Jag var sen att köpa den, men nu så när man släppte tre kronor på Box var jag helt hysterisk med att vilja ha den på reales dagen men men ja jag vet jag är en riktig nörd på Svenska Serier men det står jag för!!!!

Tjingeling!(bara tre arbetsdagar kvar sen SEMESTER)!!!!!!!!!

Evighet!

Det var bokstavligen talat en evighet sen min barn kom i säng denna tid!
Alla är nattade och tvättade och borstade och ligger nöjda i sina sängar vilket innebär att vi också kommer komma i säng i kväll men tanke på att den förbannade klockan ringer 05,30 i morgon bitti!!!

Efter att vart hemma en vecka och vart sjuk känns det tungt och motigt att gå till jobbet i morgon känns som kroppen redan gått på mester!

Men man får vara glad att man har såna toppen arbetskollegor så att man kan hålla ut en vecka till!!!


Hoppla!!!

Detta trodde ni nog aldrig att jag ens skulle försöka mig på ett inlägg kan jag tänka mig!!!
Vårt liv rullar på och det känns ju skönt men det har kommit fram en del saker om Mysans mage och det var ju kanske mindre kul men samtidigt väldigt skönt, Mamma hjärtat vann till slut om man säger så!!!

Hon står på sin medicin och då fungerar det bra och vi skall tillbaka och få provresultat och vidare utredning m.m.

Vi jobbar en vecka till och sen är det mester med älsklingarna och det ända vi har inplanerat är att ta en tripp till GBG i Juli sen har vi tänkt ta dagen som den kommer så skönt!!!

Vi har skaffat en till hund en lite rottis tik med namnet Lumi och hon är urmysig och alldeles underbar!
Ja kämpar på som en liten gris med mitt mc körande och det ger resultat så JÄKLA kul!!!

I går lyckades jag göra garagevändning på 6*6 meter åt båda hållen så stolt över mig själv!!!!!

Avslutar med en bild på familjens nyförvarv!!!!

RSS 2.0